Projecten

Sorba staat bekend om haar uitgebreide portfolio. We doen het liefst allerhande projecten die onze engineers uitdagen om op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Om u meer inzicht te geven in wat wij allemaal gedaan hebben en wat we voor u zouden kunnen betekenen lichten we graag een aantal zaken toe.

Technieken, materialen en bijzondere projecten krijgen op deze pagina extra aandacht om u van informatie te voorzien. De onderwerpen zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Mocht u nog met vragen blijven zitten, neem dan contact met ons op.

Gelderlandplein Amsterdam | Alpolic | Projecten | Sorba

Alpolic boeiboorden voor winkels Aldi

Het hoofdkantoor van Aldi in Duitsland heeft besloten om de boeiboorden van nieuw te bouwen winkels in meerdere landen te voorzien van Alpolic beplating. In Nederland is Sorba de bouwpartner op het gebied van Alpolic en heeft dan ook 2 nieuwe winkelpanden van Aldi in uitvoering, namelijk Aldi Dieren en Smilde.

Aldi Deutschland heeft voor een specifieke donkergrijze kleur gekozen die door Mitsubishi, producent van Alpolic, is ontwikkeld in de Lumiflon coating. Deze coating zorgt voor een sterke kleurvastheid en is eenvoudig schoon te houden. De kleurvastheid is voor Aldi van belang, omdat ze er op deze manier voor willen zorgen dat nieuwe winkels dezelfde uitstraling hebben als een winkel die er al enige tijd staat.

OV Terminal Arnhem | Betonpanelen | Projecten | Sorba

Glasvezelversterkte betonpanelen

Met recente projecten zoals de OV Terminal Arnhem en een metrostation in Londen hebben we onze ervaring en kennis van glasvezelversterkte betonpanelen  uitgebreid. We hebben bij deze projecten in moeten spelen op allerlei ontwerp- en veiligheidsvoorschriften, waarvoor we nieuwe technieken en oplossingen hebben gevonden. We willen u graag meer laten weten over de mogelijkheden van glasvezelversterkte betonpanelen en de eigenschappen van dit materiaal.